سعادت مدیرکل محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد کشاورزی:

برای دست یابی همه آحاد جامعه به غذای کافی و سالم، بررسی مولفه های امنیت غذایی موجود در جامعه  و همچنین بررسی وجود سموم و کودهای نامرغوب در بازار که تولید محصول سالم را با مشکل مواجه می کند  وظیفه ما این است که با تشویق کشاورزان از طریق تخصیص بسته های تشویقی و تسهیلات  در کنار آموزش به کشاورزان برنامه ای هدفمند را ارائه دهیم.

 

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز نشست یک روزه تولید محصول سالم و گواهی شده با همکاری و هماهنگی مدیریت  ترویج کشاورزی ، سازمان نظام مهندسی و معاونت تولیدات گیاهی فارس در محل سالن اجتماعات جهاد کشاورزی شهرستان شیراز برگزار شد.

در این جلسه تعداد120  ‪نفر شامل رؤسای ادارات ترویج شهرستانها، کارشناسان حفظ نباتات،فنی وکلینیک‌های گياهپزشكي شهرستانها حضور داشتند. 

سخنرانان حسین رئیسی دبیر تولید محصول سالم استان،  پژمان معاونت تولیدات گیاهی، حمید رضا ابراهیمی مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، محمد مهدی غیاثی رئیس دفتر محیط زیست،محمد فرزانه از سازمان نظام مهندسی، سعادت مدیر کل دفتر محیط زیست وزارتخانه و محمد شریفی مقدم از معاونت ترویج وزارتخانه و  بصیرت از اداره کل استاندارد استان فارس 

کارگاه آموزشی با ارائه مطلب توسط آقایان دکتر سلیمانی از بهداشت و درمان، مهندس رنجبری مدیر توسعه بازرگانی و دکتر محمد جواد همتیان مدیر عامل شرکت پیکا در خصوص راهکارهای تولید و عرضه محصولات گواهی شده  برگزار گردید. 

شریفی مقدم با بیان سوابق قانون های تولید محصول سالم

و تشریح سند راهبردی توسعه کشاورزی ارگانیک گفت اجرای نظام نامه ملی استاندارد حد مجاز آلاینده ها از تکالیف ما میباشد. 

وی افزود الزام رعایت حد مجاز آلاینده ها و عناصر غیر مجاز و فلزات سنگین در ۸ محصول سیب زمینی پیاز خیار از جمله وظایف ما در ارتقاء سلامت در مناطق مشکل دار می باشد

پژمان از الزامی شدن تولید محصول سالم و برنامه آموزشی و صدور گواهی آموزشی برای کارشناسان و آموزش کارشناسان و کشاورزان خبر داد. 

حمیدرضا ابراهیمی گفت تهیه برنامه های آموزشی در سطح استان در خصوص تولید محصول سالم در اولویت برنامه های ترویجی  است. 

فرزانه کارشناس سازمان نظام مهندسی استان اهمیت تولید محصول سالم و اقدامات انجام گرفته در نظام مهندسی را تشریح و از چگونگی صدور مجوز برای محصولات ارگانیک سخن گفت.