مدیریت جهاد کشاورزی

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز گفت: مردمان صبور، زحمتکش و اقتدار آفرین شهری، روستایی و عشایر، بالاخص بهره برداران شریف بخش کشاورزی این شهرستان با حضور پُر شور در چهاردهمين دوره انتخابات ریاست‌ جمهوری افتخار آفرین خواهند

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی با ارسال پیامی بهره برداران بخش کشاورزی این شهرستان را به شرکت در انتخابات دعوت کرد که مشروح این پیام به شرح ذیل است:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إن تَنصُرُوا اللهَ يَنصُركُم وَ يُثَبِّت أَقدامَكُم

 « ای کسانی که ایمان آوردید، اگر خدا را یاری کنید، شما را یاری می‌کند و گام­هایتان را استوار می‌سازد.»

بی­ تردید شرکت در انتخابات، به معنای نصرت و یاری رساندن به جبهه ی حق و مستضعفین است. اگر چنین نصرت خالصانه­ ای انجام گیرد، نباید شک کرد که نصرت الهی نصیب امت اسلامی و مردم همیشه در صحنه خواهد شد.

اینجانب ضمن دعوت از تمامی بهره برداران بخش کشاورزی و تولید کنندگان محترم فعال در این حوزه برای شرکت در چهاردهمين دوره انتخابات ریاست‌ جمهوری، اذعان دارم که بی شک مردمان صبور، زحمتکش و اقتدار آفرین شهری، روستایی و عشایر، بالاخص بهره برداران شریف بخش کشاورزی این شهرستان به عنوان گنج های پنهان جامعه با حضور پُر شور خود، در امتحانی بزرگ و سرنوشت ساز افتخار آفرین خواهند شد و حماسه ای دیگر می سازند.

کارکنان این مدیریت نیز چون قطره ای از دریای خروشان جامعه کشاورزی ضمن پیوستن به پویش مردمی کشاورز حماسه ساز از عموم بهره برداران غیرتمند، نخبگان و فعالان بخش کشاورزی تقاضا دارند با حضور حداکثری در پای صندوق های رای برگ زرین دیگری را بر تاریخ پُر افتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیفزایند.

محمد میرزایی

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز

 

 



سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از افتتاح دومین واحد گلخانه ی تابع اقلیم کشت محصولات سبزی و صیفی در این شهرستان به مناسبت هفته جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: این گلخانه با سرمایه گذاری 120 میلیارد ریالی مالک در سطح 30 هزار متر مربع احداث و به بهره برداری رسیده است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه آیین افتتاح طرح مذکور ضمن گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی و فرا رسیدن 27 خرداد ماه سالروز فرمان تاریخی حضرت امام (ره) برای تاسیس جهاد سازندگی و نامگذاری این روز به نام جهاد کشاورزی تصریح کرد: با بهره برداری از این طرح زمینه اشتغال بیش از 30 نفر فراهم شده است و سالانه افزون بر 750 تن محصول گوجه فرنگی روانه بازار می شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه دومین گلخانه تابع اقلیم شهرستان شیراز در منطقه محمود آباد ساختمان احداث شده است و امکان توسعه آن تا هفت هکتار وجود دارد، اظهار کرد: کاهش مصرف آب، افزایش تولید در واحد سطح، افزایش کیفیت محصول تولیدی، تداوم کار و تولید در تمامی فصول سال، ایجاد فرصت های شغلی، هزینه ساخت و راه اندازی کمتر نسبت به گلخانه های نوین و مقرون به صرفه تر بودن کشت در این گلخانه ها نسبت به کشت در سازه های پیشرفته از جمله دلایل استقبال کشاورزان از این دست گلخانه ها است.

میرزایی با یادآوری اینکه سطح انواع گلخانه ها و سایه بان های احداث شده در مزارع و باغات شهرستان شیراز بالغ بر 53 هکتار است، ابراز کرد: گلخانه های تجاری دارای رُویه های پلاستیکی و سیستم های تهویه ای برای کنترل دما هستند در صورتی که گلخانه های تابع اقلیم دارای رویه های توری و تابع اقلیم و دما بوده و معمولا از اوایل اسفندماه تا اوایل آذر ماه سال بعد فعال می مانند.

او با بیان اینکه توسعه گلخانه ها یکی از دستاورد های مهم دولت سیزدهم در طول سه سال اخیر بوده است، افزود: در طول این مدت  موفق به راه اندازی هشت هکتار گلخانه مدرن، 8 و نیم هکتار گلخانه تابع اقلیم، 2.5 هکتار گلخانه مکانیزه تولید نشاء، توسعه باغات انجیر و بادام دیم در سطح چهار هکتار، اجرای طرح جهش تولید در دیمزار ها در 27 هزار هکتار، معرفی ارقام جدید گیاهی مقاوم به خشکی و آموزش بیش از 4500 نفر بهره بردار بخش کشاورزی شده ایم.

آیین افتتاح و بهره برداری از طرح گلخانه تابع اقلیم روزی طلب در دهستان بیدزرد با حضور "کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی"، مجتبی دهقان پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمد میرزایی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز و جمعی دیگر از مسئولین، کارشناسان و تولید کنندگان صبح شنبه 26 خرداد ماه برگزار شد.

 



سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از آغاز برداشت گندم از ۳۵ هزار هکتار مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود کار برداشت گندم تا اواخر مرداد ماه ادامه یابد و بیش از ۳۵ هزار تن گندم مازاد بر مصرف روانه مراکز خرید تضمینی شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه بازدید از عملیات آغاز برداشت مزارع گندم این شهرستان در منطقه حومه تصریح کرد: در سال زراعی جاری حدود ۸۰۰۰ هکتار از اراضی بخش های مختلف به کشت آبی گندم و قریب به ۲۷ هزار هکتار به کشت دیم گندم اختصاص داشته است.

این مقام مسئول با اذعان به اینکه میانگین عملکرد مزارع گندم آبی شهرستان شیراز حدود ۴۶۰۰ کیلوگرم در هکتار و متوسط مزارع دیم ۷۰۰ کیلوگرم در هکتار برآورد می شود، اظهار کرد: پیش بینی می شود میزان تولید گندم در این شهرستان نسبت به سال گذشته افزایش قریب به ۱۰ درصدی داشته باشد.

به گفته وی؛ علاوه بر بارش های مناسب بهاری، اجرای طرح های مختلف از جمله ترویج و توسعه استفاده متناسب از کود های شیمیایی با به کار گیری سیاست های کلان وزارت جهاد کشاورزی، اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها، طرح گندم بنیان، طرح پتانسیل عملکرد و اجرای طرح کم نهاده از جمله دلایل بهبود عملکرد و افزایش تولید گندم در سال جاری به شمار می آید.

میرزایی با بیان اینکه با توجه به موقعیت شهرستان شیراز کشاورزان مرکز استان امکان تحویل مستقیم گندم به اداره کل غله و کارخانجات آرد را دارند، ابراز کرد: سه مرکز خرید تضمینی گندم در مناطق داریون، سیاخ و خان زنیان شهرستان شیراز دائر شده اند.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با اشاره به اینکه برآورد می شود در زمان اوج برداشت مزارع غلات بیش از ۵۵ دستگاه کمباین بومی و مهاجر در این شهرستان مشغول به ارائه خدمت شوند، افزود: تمهیدات لازم برای تامین سوخت کمباین ها در نظر گرفته شده و ممنوعیت ورود به مزارع آلوده به فاضلاب های خام کتبا به کمباین داران ابلاغ شده است.

او می افزاید: به منظور نظارت بر کار برداشت مزارع غلات و بررسی وضعیت ریزش احتمالی کمباین ها شبکه مراقبت برداشت متشکل از پنج اکیپ و شامل کارشناسان خبره تشکیل و کار نظارت را در مناطق تحت پوشش بر عهده دارند.

آتش زدن بقایای گیاهی ممنوع است

وی با تاکید بر اینکه  آتش زدن بقایای گیاهی ممنوع است، گفت: با نصب بنر در مراکز خرید و مراکز جهاد کشاورزی، توزیع اطلاعیه های ترویجی، برگزاری کلاس های  ترویجی و اطلاع رسانی های متعدد در فضای مجازی تمهیدات لازم برای آگاهی کشاورزان انجام شده است.

به گفته وی؛ در صورت گزارش هرگونه تخلف و تخطی از ممنوعیت مذکور افراد خاطی شناسایی و پرونده آنان به مراجع قضایی جهت اعمال قانون ارسال می شود.

او به ممنوعیت خرید و فروش گندم خارج از شبکه دولتی نیز اشاره کرد و افزود: نسبت به شناسایی دلالان و افراد سود جو اقدام کرده ایم و تذکرات لازم به آنها ارائه شده است؛ با دستگاه های ذی ربط هماهنگی لازم جهت کنترل و مقابله با هرگونه احتکار و قاچاق گندم نیز انجام شده است.



سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از پیشرفت فیزیکی 100 درصدی طرح های زیر بنایی بخش کشاورزی این شهرستان از محل اعتبارات سال 1402 خبر داد و گفت: بیش از 45  میلیارد و 873 میلیون ریال اعتبار در این حوزه هزینه و 12 طرح زیر بنایی به انجام رسیده است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه بازدید از برخی طرح های زیر بنایی به بهره برداری رسیده تصریح کرد: از محل اعتبارات استانی، خشکسالی، سیل، سفر ریاست جمهوری شهید و کمک های فنی و اعتباری چهار طرح کانال انتقال و توزیع آب، هفت رشته قنات و یک جاده بین مزارع در این شهرستان اجرا و تقدیم بهره برداران عزیز شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه شهرستان شیراز دارای بیش از 80  رشته قنات است که نقش بسزایی در تامین منابع آبی بخش کشاورزی این شهرستان دارند، اظهار کرد: با صرف بیش از 14 میلیارد و 248 میلیون ریال اعتبار قنوات بردج، چشمه سبز، چرامکان، کیالکی، میراحمدی، گویم و ایزدخواست مرمت وبازسازی شده است.

میرزایی با اشاره به اینکه در حوزه انتقال آب نیز کانال های آبرسانی چنارمیشوان، اسلام آباد بنگر، ریچی و کراچ با هزینه کرد 29 میلیارد و 905 میلیون ریالی بازسازی و بهسازی شده اند، ابراز کرد: این طرح توسط پیمانکاران ذی صلاح و با نظارت جهاد کشاورزی انجام و به پایان رسیده اند.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با یادآوری اینکه وجود جاده های بین مزارع مناسب در کاهش هزینه های تولید محصولات کشاورزی و تسهیل امور زراعی و باغی اثر گذارند، بیان کرد: با تخصیص و هزینه کرد حدود یک میلیارد و 720 میلیارد ریال یک جاده بین مزارع در منطقه بید زرد بهسازی و تحویل کشاورزان عزیز شده است.

اجرای طرح های زیربنایی برای 700 نفر کشاورز شیرازی

رئیس اداره امور فنی و زیر بنایی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از بهره مندی بیش از700  نفر کشاورز این شهرستان از اجرای طرح های زیر بنایی از محل اعتبارات سال 1402 خبر داد و گفت: با اجرای این طرح ها انجام امور زراعی و باغی تسریع، تسهیل و هزینه های تولید کاهش یافته است.

امین شکری زاده سعادت آباد با بیان اینکه طرح های مذکور موجب رونق تولید در بیش از هزار هکتار از اراضی کشاورزی و باغی شهرستان شیراز شده است، افزود: حفظ و پایداری منابع پایه به‌عنوان ثروت‌ بین‌نسلی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و  تخریب سفره‌های زیرزمینی و سطحی آب به معنای مختل شدن تولید در بخش کشاورزی خواهد بود.

وی با اذعان به اینکه بی توجهی به منابع خدادادی و تخریب آن منجر به وابستگی به واردات محصولات کشاورزی می شود، می افزاید: از طرف دیگر می تواند باعث به مخاطره افتادن وضعیت شغلی بسیاری از فعالان بخش کشاورزی که به شکل مستقیم یا غیرمستقیم از این مسیر کسب درآمد و زندگی می‌کنند، بشود.



سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از تشکیل ستاد برداشت محصولات شتوی این شهرستان خبر داد و گفت: در این ستاد تمهیدات لازم به منظور آمادگی برداشت بیش از 49 هزار هکتار از مزارع این شهرستان اتخاذ شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه نشست ستاد برداشت محصولات شتوی این شهرستان تصریح کرد: در سال زراعی جاری بیش از 48 هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت غلات و بیش از 700 هکتار به کشت انواع دانه های روغنی اختصاص دارد که کار برداشت این مزارع از اواسط خرداد ماه آغاز می شود.

وی با بیان اینکه روند برداشت مزارع دانه های روغنی کلزا، کاملینا و گلرنگ پیش از مزارع گندم و جو آغاز می شود، افزود: در این نشست مقرر شد، شبکه مراقبت نظارت کامل بر روند فعالیت کمباین ها در مناطق تحت پوشش داشته باشند.

این مقام مسئول اظهار کرد: مصوب شد اکیپی مشترک از نمایندگان فرمانداری، جهاد کشاورزی، غله و تعاونی روستایی قبل از شروع برداشت ضمن بازدید از مراکز خرید تضمینی شهرستان نسبت به پیگیری و رفع مشکلات احتمالی اقدام لازم را صورت دهند.

او ابراز کرد: در نشست مذکور تمهیدات لازم در خصوص تجهیز و راه اندازی به موقع مراکز خرید تضمینی گندم اتخاذ شد و مقرر شد مراکز خرید حداقل تا یک ساعت پس از غروب آفتاب فعال باشند.

میرزایی اظهار کرد: مصوب شد عاملین تشخیص و ذیحساب در مراکز خرید حضور مستمر داشته و افت زنی به وقت و همزمان با تحویل محموله به مراکز به منظور جلوگیری از تضییع حقوق بهره برداران صورت می گیرد.

به گفته میرزایی؛ با توجه به احتمال بارندگی ها مراکز خرید آمادگی لازم را جهت پوشش محموله های دپو شده در فضای باز را خواهند داشت و نسبت به بارگیری سریع محصول خریداری شده به سیلوها اقدام خواهند کرد.

او افزود: با توجه به مشکلات کمبود سهمیه سوخت، با همکاری فرمانداری محترم پیگیری لازم جهت افزایش سهمیه مذکور جهت تامین سوخت کمباین داران انجام خواهد شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با تاکید بر هرگونه احتکار و قاچاق گندم گفت: در این نشست تمهیدات لازم جهت شناسایی دلالان و افراد سود جو و ارائه تذکرات لازم به آنها با هماهنگی دستگاه های ذی ربط اتخاذ شد.

میرزایی با اشاره به اهمیت تنظیم کمباین ها در زمان برداشت مزارع بیان کرد: برنامه برگزاری کارگاه های بازآموزی تنظیم ادوات برداشت توسط اداره ترویج جهاد کشاورزی نیز مصوب شد.

این مقام مسئول با بیان لزوم اطلاع رسانی لازم در خصوص حفظ بقایای گیاهی و جلوگیری از آتش زدن کاه و کلش مزارع افزود: مقرر شد در خصوص رعایت اصول ایمنی و جلوگیری از آتش سوزی مزارع به کمباین داران و بهره برداران اطلاع رسانی لازم صورت گرفته و  تمهیدات لازم پیش بینی شود.




سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از تولید 49 هزار و 671 تن انواع محصولات دامی در سال 1402 در این شهرستان خبر داد و گفت: این میزان از تولیدات مربوط به 6 محصول مختلف است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی ضمن تسلیت شهادت خادم الرضا، شهید جمهور آیت الله رئیسی و با بیان اینکه این شهرستان رتبه نخست جوجه ریزی و تولید مرغ گوشتی در استان فارس را دارد، افزود: سال گذشته 26 هزار و 141 تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شده است.
به گفته وی؛ بیش از 90 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی بیش از 3 میلیون و 399 هزار قطعه در شهرستان شیراز مشغول به فعالیت هستند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه پنج واحد مرغ تخمگذار صنعتی با ظرفیت بیش 169 هزار قطعه در شهرستان شیراز مشغول به تولید هستند، اظهار کرد: در مدت مذکور بیش از هزار تن تخم مرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار شده است.
میرزایی ابراز کرد: شهرستان شیراز در تولید گوشت قرمز و شیر خام دارای رتبه های برتر استان فارس بوده به نحوی که در سال گذشته 3619 تن گوشت قرمز و 18 هزار و 26 تن شیر خام در این شهرستان تولید شده است.
او با بیان اینکه بیش از 192 زنبورستان فعال با بیش از 33 هزار کلنی زنبورعسل در شهرستان شیراز مشغول به تولید بوده اند، می افزاید: بیش از 240 تن انواع عسل بهاره از گونه های گون وحشی در سال گذشته تولید و برداشت شده است.  
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با بیان اینکه تولید و پرورش آبزیان در این شهرستان عمدتا در استخرهای دو منظوره صورت می گیرد، گفت: در سال 1402 افزون بر 600 تن محصولات شیلاتی در شیراز تولید شده است.
وی با اشاره به شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم" بیان کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده و با اتخاذ تدابیر لازم همچون اجرای طرح های نفوذ دانش و تامین نیاز های تسهیلاتی تلاش می کنیم روند تولید محصولات دامی در طول سال 1403 استمرار و روند افزایشی داشته باشد.

 



سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از تشدید مبارزه با بیماری های برگی مزارع گندم این شهرستان خبر داد و گفت: تا کنون در 5500 هکتار از مزارع عملیات مبارزه شیمیایی صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی با بیان اینکه 8 هزار هکتارکشت آبی و 27 هزار هکتار کشت دیم گندم در این شهرستان وجود دارد، افزود: در سال جاری با مساعد شدن شرایط آب و هوایی شاهد طغیان زنگ زرد در مزارع هستیم.

این مقام مسئول با اشاره به اهمیت تسریع در مبارزه شیمیایی، کاهش مصرف سم و آب در سمپاشی و افزایش ایمنی کارگران تصریح کرد: با برنامه ریزی های انجام شده بیش از 3650 هکتار از مزارع با استفاده از پهپاد های کشاورزی سمپاشی شده است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز بیان کرد: بیشترین میزان استفاده از پهپاد توسط کشاورزان مناطق سیاخ و دارنگون در سطح 1500 هکتار و ارژن در سطح 1150 هکتار انجام شده است.

به گفته وی؛ به کارگیری فناوری پهپاد های کشاورزی در مزارع شهرستان شیراز با هدایت و راهنمایی کارشناسان جهاد کشاورزی و به طرق مختلف از جمله برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی و انتشار اطلاعیه ها در شبکه های مجازی عملیاتی شده است.

میرزایی با بیان اینکه علاوه بر رطوبت و دما عوامل دیگری در توسعه بیماری زنگ اثر گذار است، ابراز کرد: متاسفانه کشت ارقام حساسی مانند سیروان و کشت متراکم در بروز و گسترش این بیماری در مزارع گندم و جو موثر بوده است.

او توصیه کرد: کشاورزان به منظور میارزه با بیماری زنگ زرد گندم و حفظ محصول مزارع خود می بایست از سموم مناسب قارچکش مانند آرتئا و فولکور با دوز های مناسب استفاده کنند.

 

 


 



سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از امحاء ۱۹۰ هکتار دیگر از مزارع آلوده به فاضلاب خام این شهرستان خبر داد و گفت: با اجرای سومین مرحله، تمامی سطوح مزارع آلوده به فاضلاب در این شهرستان امحاء شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی با اذعان به اینکه سطح مزارع امحاء شده تا کنون در سال ۱۴۰۳ به بیش از ۵۹۰ هکتار رسیده است، تصریح کرد: در این مرحله مزارع آلوده ی جنوب شرق شهر شیراز و در منطقه شهرک سلامی قلع و قمع شد.

این مقام مسئول با اشاره به  اینکه ۱۶ دستگاه تراکتور و چهار دستگاه لودر عملیات امحای مذکور را با سرعت و دقت به انجام رسانند، اظهار کرد: همکاری و تعامل حدود ۸۰ نفر از پرسنل یگان امداد نیروی انتظامی در این عملیات شایسته تقدیر  بوده است.

میرزایی با تاکید بر اینکه در صورت تکرار کشت با آب های آلوده و نا متعارف اقدام علیه سوء استفاده گران و متخلفین با جدیت و قوت ادامه می یابد، ابراز کرد: عموم شهروندان در صورت اطلاع از هر نوع کشت های آلوده یا مشکوک مراتب را به مراکز بهداشتی یا مراکز جهاد کشاورزی جهت بررسی اطلاع رسانی فرمایند.

وی با بیان اینکه کشاورزی با فاضلاب خام علاوه بر آلودگی های میکروبی موجب تجمع عناصر سنگین در محصولات کشاورزی می شود؛ افزود: بنا به نظر متخصصین متاسفانه این نوع محصولات قابلیت  هیچ گونه استفاده انسانی یا دامی را ندارد لذا امحاء این محصولات گریز نا پذیر و امری ضروری و لازم است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز بیان کرد: با بهره گیری از ظرفیت های قانونی و اجرایی گشت های  هم‌پوشان به طور جدی با هر نوع موضوع و تخلف منافی سلامت و امنیت غذایی عموم مردم این شهرستان برخورد خواهیم کرد.



 

 

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در این مدیریت پیام مشترکی به دنبال وقوع حادثه سقوط بالگرد رئیس جمهور و شهادت ایشان صادر کردند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، متن پیام مشترک محمد میرزایی و محمد هادی فیروزچنگ به شرح ذیل است.

 

"بسمه تعالی

إِنَّـا لِـلَّـهِ وَ إِنَّـا إِلَـیْـهِ رَاجِـعُـونَ

کـلُّ مَـنْ عَـلـیـهـا فَـان وَ یـبـقَـی وَجْـهُ رَبَّـک ذوالـجـلالِ والاکـرامِ     

خبر شهادت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، خادم الرضا و خادم جمهور و همچنین  همراهان ایشان به دنبال وقوع حادثه سقوط بالگرد، قلب‌های‌ ملت ایران را در بهت و اندوه فرو برد. بدون شک این ضایعه فقدانی بزرگ و جبران‌ناپذیر‌ است و داغی است که به آسانی تسلی نمی‌یابد‌.

مداومت‌ و استقامت این سید محرومان در پیگیری و تلاش برای حل مشکلات و شهادت در راه خدمت به مردم، مثال‌زدنی‌ و الهام‌بخش‌ همه مسئولان و متولیان کشور بوده است.

اینجانبان شهادت عالم برجسته آیت الله رئیسی رحمه الله علیه و همراهان ایشان را محضر امام عصر عج الله تعالی فرجه الشریف، ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه‌ای، ملت شریف ایران و خاندان مکرم ایشان تسلیت می‌گوییم و رحمت و مغفرت الهی و علوّ درجاتشان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

              محمد میرزایی                                                               محمد هادی فیروز چنگ

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز                 مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه"



میرزایی تاکید کرد:  
 ثبت تراکنش سموم کشاورزی در سامانه مانیتورینگ الزامی است
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از ضرورت و الزام به ثبت تراکنش های واردات تجاری، ذخیره سازی، توزیع، عرضه و فروش سموم دفع آفات نباتی توسط شرکت ها و فروشگاه های فعال این شهرستان در سامانه مانیتورینگ سازمان حفظ نباتات کشور خبر داد.  
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی با اذعان به اینکه هر گونه تخطی از ثبت تراکنش های سموم کشاورزی جرم محسوب شده و با مجرم برابر با قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخورد خواهد شد، گفت: در اولین گام اکیپ نظارتی ساماندهی عرضه ی نهاده های کشاورزی این شهرستان اقدام به بازرسی از داروخانه های گیاهپزشکی و فروشگاه های سموم کشاورزی کرده است.  
به گفته وی؛ اکیپ مذکور که متشکل از نمایندگان مدیریت حفظ نباتات، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و بازرس اتاق اصناف است پس از بازدید ها اقدام به اخذ تعهدات لازم از شرکت ها، فروشگاه ها و داروخانه ها برای ثبت ورود و خروج تمامی سموم در سامانه مانیتورینگ و اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی نموده است.  
این مقام مسئول با اشاره به ضرورت مصرف آفت‌کش‌ها از یک سو و تبعات ناخوشایند احتمالی ناشی از توزیع، عرضه و کاربرد نادرست آنها از سوی دیگر، تصریح کرد: این مسائل ایجاب کرده است تا با در نظر گرفتن جنبه‌های مختلف تأثیر آنها، برنامه‌ریزی اصولی و مبتنی بر مبانی علمی از زمان ورود و تولید تا مصرف این نهاده ها انجام شود.
میرزایی با بیان اینکه سامانه مانتیورینگ با هدف نظارت و مدیریت چرخه کامل واردات، تولید و توزیع آفت کش ها ایجاد شده است، اظهار کرد: در این سامانه با استفاده از تکنولوژی های به روز و قابلیت های تحت وب، ضمن جمع آوری اطلاعات لازم، حلقه های مختلف زنجیره تامین، توزیع و مصرف آفتکش ها مورد رصد قرار گرفته و در نهایت داده های بسیار مهمی جهت نظارت و اعمال بهینه مدیریت تولید ایجاد می گردد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با تاکید بر اینکه روند اجرای طرح مانیتورینگ راست آزمایی خواهد شد، بیان کرد: هرگونه توزیع سم خارج از سامانه مذکور، عرضه خارج از شبکه محسوب می شود و متخلفین به مراجع قضایی معرفی خواهند شد و به کشاورزان عزیز توصیه می شود تمامی سموم مورد نیاز خود را با نسخه های گیاهپزشکی و از داروخانه های گیاهپزشکی شهرستان تهیه نمایند.



سرپرست جهاد کشاورزی شیراز:
سطح مزارع آلوده ی امحاء شده به ۴۰۰ هکتار رسید
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از اجرای دومین مرحله از امحاء مزارع آلوده به فاضلاب این شهرستان در سال جاری خبر داد و گفت: در این مرحله حدود ۹۰ هکتار قلع و قمع شد که در مجموع سطح مزارع امحاء شده به ۴۰۰ هکتار می رسد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی با اذعان به اینکه  دومین مرحله از امحاء امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه در شمال غرب کلان شهر  شیراز و در منطقه قره پیری عملیاتی شده است، تصریح کرد: با توجه به دشواری مسیر دسترسی به مزارع آلوده در این مرحله چهار دستگاه تراکتور و دو دستگاه لودر به کار گیری شد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه بارش های بهاری و بعضا کار شکنی هنجار شکنان و تهدید کنندگان سلامت عمومی جامعه عملیات امحاء را با مشکل روبرو ساخته بود، اظهار کرد: به منظور تامین سلامتی مردم و تضمين سلامت غذای تولیدی هیچ گونه تساهل و تسامح با متخلفین صورت نمی پذیرد.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان بهداشتی شهرستان شیراز بر آلودگی مزارع مذکور صحه گذاشته اند و دستورات قضایی لازم از مقام عالی قضایی اخذ شده است، بیان کرد: با توجه به نوع آلودگی متاسفانه امکان هیچ نوع استقاده از محصول مزارع مقدور نمی باشد و در صورت تعلیف دام ها از این مزارع آلودگی ها امکان انتقال و سرایت داشته است.
میرزایی با اشاره به اینکه با توجه به فصل جاری تمامی مزارع آلوده ی امحاء شده به کشت گندم و جو اختصاص داشته است، افزود: پیش از این اخطار عدم کشت با آب فاضلاب به تمامی افراد فرصت طلب داده شده است اما کماکان به دلیل جذابیت های کشت با آب های نا متعارف این روند ادامه یافته است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با یادآوری امحاء ۳۱۰ هکتار از مزارع آلوده در منطقه گردخون افزود: با همکاری و تعامل اعضای گشت های هم‌پوشان تمامی مناطق پُر خطر شهرستان شیراز به لحاظ استفاده از فاضلاب پایش و ارزیابی می شود و در صورت نیاز تصمیمات لازم اتخاد خواهد شد.



در یک اقدام هماهنگ؛
۳۱۰ هکتار از مزارع آلوده شیراز امحاءگردید.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از انجام عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق کلان شهر شیراز خبر داد و گفت: با یک اقدام هماهنگ و برنامه ریزی شده ۳۱۰ هکتار از مزارع آلوده که با فاضلاب خام و پساب مخلوط با فاضلاب آبیاری می شدبا همکاری گشت همپوشان و پشتیبانی بسیار خوب فرماندهی انتظامی شیراز و فرماندهی یگان امداد شیراز شناسایی شده و امحاءگردید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در پایان عملیات امحاء مزارع آلوده تصریح کرد: از تمامی عوامل و دستگاه های دخیل در انجام اقدام قاطع و برخورد با متخلفین و تضمین سلامت عموم مردم جامعه  به طور جد تقدیر و تشکر می نمائیم.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه اقدام مذکور با تدابیر از پیش تعیین شده در نظم و امنیت کامل و با کوشش نیروی انتظامی و یگان امداد شهرستان شیراز به انجام رسید، اظهار کرد: برخورد با متخلفین و امحاء این سطح گسترده از مزارع جو به دلیل تهدید جدی سلامت مردم  گریز ناپذیر بوده است.
او با بیان اینکه اجرای دستورات قضایی با حضور نماینده محترم دادستان اجرایی شده است، ابراز کرد: به تمامی متخلفین پیش از انجام کشت اخطار های لازم داده شده بود اما متاسفانه علی رغم برخورد سابق با این نوع کشت های نامتعارف، متخلفین به دلایل مختلف از جمله سودجویی اقدام به انجام کشت و استفاده از فاضلاب خام و پساب مخلوط با فاضلاب کرده اند.
میرزایی با تقدیر از حمایت های نهاد های امنیتی و نظارتی در جهت برخورد با تهدید کنندگان سلامت جامعه یادآور شد: همانگونه که تولید محصول سالم و با کیفیت مورد حمایت نهاد های متولی است، هر نوع تولید محصول نا سالم نیز کاملا پایش و به طور جدی با آن برخورد می شود.



امحاء بزرگ در شیراز؛
عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از آغاز عملیات اجرایی امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق کلان شهر شیراز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه عملیات مذکور گفت: از صبح سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه عملیات امحاء مزارع مذکور در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان شهر شیراز آغاز شده است.
این مقام مسئول با اذعان به اینکه کار قلع و قمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با بکارگیری قریب به ۲۰ دستگاه تراکتور و پنج دستگاه لودر در حال انجام است، تصریح کرد: پیش بینی می شود این اقدام در بیش از ده قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد.
وی با بیان اینکه کار امحاء مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، ابراز کرد: این عملیات با مشارکت دستگاه های متولی در قالب گشت های هم‌پوشان برنامه ریزی و به مرحله اجرا رسیده است.
میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی خط قرمز متولیان تولید است، بیان کرد: جهاد کشاورزی همگام با دیگر نهاد های ذی مدخل به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن اطمینان خاطر به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت افزود: صیانت از تولید محصول سالم امری فرا دستگاهی است که نیازمند همکاری تمامی دستگاه است.



میرزایی خبر داد:
معاون وزیر جهاد کشاورزی از گلخانه های شیراز بازدید کرد
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از بازدید معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی از گلخانه های این شهرستان خبر داد و گفت: در این بازدید تعدادی از گلخانه های تابع اقلیم مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفت.  
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی با اشاره به بازدید یک روزه ی محمد مهدی برومندی معاون وزیر جهاد کشاورزی از گلخانه های مختلف این شهرستان تصریح کرد: توسعه گلخانه ها به ویژه گلخانه های تابع اقلیم یک ضرورت و اولویت در بخش کشاورزی به شمار می آید.
این مقام مسئول با بیان اینکه واحد های گلخانه ای در تولید انواع محصولات نقش ایفاء می کنند، اظهار کرد: ارزان بودن سازه و پوشش در مقایسه با گلخانه های تجاری، تسهیل و تسریع در اجرا، کاهش مصرف انرژی و کوتاه شدن دوره بازگشت سرمایه از جمله ویژگی های برجسته گلخانه های تابع اقلیم به شمار می آید.  
میرزایی ابراز کرد: معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با حضور در دو واحد گلخانه ای تابع اقلیم هفت هکتاری در منطقه محمود آباد ساختمان و دیگری در سطح سه هکتار در روستای ظفر آباد شهرستان شیراز، نقاط قوت این واحد های تولیدی را ارزیابی کرد و به منظور حمایت بیش از پیش از این نوع گلخانه مساعدت داشت.  
به گفته وی؛ بازدید از گلخانه های تولید نشاء محصولات کشاورزی، گلخانه هیدروپونیک و کشت خاکی تولید گوجه فرنگی شرکت سمیران سلامت از جمله دیگر بازدید های برومندی بوده است که نقطه نظرات وی اخذ و در دستور کار قرار گرفته است.



 با حکمی از سوی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس محمد میرزایی به سمت سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز منصوب و در مراسمی با حضور جمعی از کارکنان این مدیریت معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، آئین مذکور با حضور مجتبی دهقان پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و محمد محمدی معاون توسعه منابع و مدیریت، ناصر انصاری مدیر امور اداری، رفاه و پشتیبانی، علیرضا افشار منش مدیر حوزه ریاست و علی ارغون مسئول امور شهرستان های این سازمان برگزار شد.

محمد تولایی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان شیراز و تعدادی از مسئولین نظامی، انتظامی و اداری استان فارس و شهرستان شیراز و فعالین بخش کشاورزی از جمله دیگر مدعوین آئین مذکور بودند.

در قسمتی از حکم میرزایی آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از نیروهای توانمند ضمن در نظر گرفتن قوانین و سیاست های ابلاغی سازمان و وزارت متبوع و همکاری با دستگاه های مرجع و ناظر استان تمام توان و همت خویش را به منظور دستیابی به منظور دستیابی به اهداف عالی سازمان به کار ببندید.

در این آئین علیرضا عرب شیبانی سرپرست پیشین مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز مورد تکریم قرر گرفت و با اهدای لوح، تقدیر شد.