با حکمی از سوی محمد میرزایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز مهدی رفعتی راد به عنوان سرپرست جهاد کشاورزی ارژن معرفی شد. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، در آئینی با حضور مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، بخشدار ارژن، فرمانده انتظامی بخش و جمعی از مسئولین محلی سرپرست جهاد کشاورزی ارژن معرفی شد. در این آئین از سید علی رجائی رامشه رئیس سابق جهاد کشاورزی ارژن به پاس قریب به چهار سال مسئولیت و اقدامات موثر تقدیر و تکریم شد. لازم به ذکر است که رفعتی داری مدرک کارشناسی ارشد زراعت، با بیش از 10 سال سابقه خدمتی می باشد که پیش از این به عنوان کارشناس امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز مشغول به کار بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با اذعان به اینکه قرارگاه حفاظت از اراضی این شهرستان در طول سه روز گذشته اقدام به قلع و قمع ساخت و ساز های غیر مجاز کرده است؛ گفت: ۲۹ هزار متر مربع از این ساخت و ساز های غیر قانونی در اراضی منطقه ۱۰ این شهرستان تخریب شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی با بیان اینکه عملیات مذکور به دستور مقام قضایی و در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی از بامداد نوزدهم دی ماه ۱۴۰۳ آغاز شد، افزود: عملیات تخریب در مناطق قلات، انجیره، قصرقمشه، دوکوهک و حشمت ا... دینکانی صورت گرفت.
به گفته وی؛ در اجرای دستور قضایی فوق ۱۳مورد اسکلت ساختمان، ۲۱ مورد دیوارکشی، چهار مورد پی کنی و دپو مصالح تخریب یا جمع آوری شد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز موجب آزادسازی اراضی بکر و درجه یک کشاورزی در مناطق موصوف شد، بیان کرد: این عملیات با همکاری ۱۵۰ نفر از پرسنل خدوم یگان امداد نیروی انتظامی استان فارس، یگان حفاظت امور اراضی جهاد کشاورزی و تعدادی دیگر از عوامل تا ۲۲ دی ماه ادامه داشت.
میرزایی تصریح کرد: اجرای حکم تخریب با حضور نماینده دادستان و عوامل و ادوات شهرداری شیراز به صورت همپوشان با محوریت جهاد کشاورزی انجام شد.
او با تاکید بر عزم دستگاه های متولی برای حفاظت از اراضی کشاورزی و صیانت از امنیت غذایی کشور می افزاید: هرگونه تغییر کاربری و ساخت و ساز در اراضی کشاورزی مستلزم اخذ مجوز های لازم از جهاد کشاورزی است لذا بهره برداران به جهت جلوگیری از هرگونه ضرر و زیان مادی می بایست قبل از اقدام به هر نوع تغییر کاربری اقدام قانونی انجام دهند.
آیین تجلیل از پرسنل یگان حفاظت از اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز در شهرداری کلان شهر شیراز با حضور محمد حسن اسدی شهردار، رئیس شورا و سایر اعضا شورای اسلامی و محمد میرزایی مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار و با اهدای لوح تقدیر از پرسنل یگان حفاظت تجلیل شد.
خدمت رسانی، جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز، حفظ کاربری اراضی حریم شهر و باغات کلان شهر شیراز از جمله اقدامات موثر یگان حفاظت اداره امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز بوده است که از سوی شهرداری شیراز مورد تقدیر قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از کشت بیش از 50 هزار هکتاری محصولات شتوی در این شهرستان خبر داد و گفت: از ابتدای فصل کشت در سال زراعی جاری تا کنون 35 هزار هکتار گندم (آبی و دیم)، 14 هزار و 500 هکتار جو (آبی و دیم) و 120 هکتار کلزا در اراضی این شهرستان کشت شده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی با اشاره به اینکه کشت محصولات شتوی در این شهرستان به پایان رسیده است، تصریح کرد: به منظور کشت شتوی 1450 تن ارقام مختلف بذور گندم مادری و گواهی شده، 60 تن ارقام مختلف بذور جو و 1024 کیلوگرم بذر گواهی شده کلزا تامین و در بین کشاورزان توزیع شده است.
به گفته وی؛ مهم ترین ارقام گندم آبی توزیع شده مناسب مناطق سردسیری شامل پیشگام، میهن، حیدری و مهم ترین ارقام مناسب مناطق معتدل شامل سیروان، سارنگ، ترابی، طلایی، تیرگان، فرین، دوروم هانا، برات و چمران 2 بوده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه باران، آذر 2 و واران مهم ترین ارقام بذور گندم دیم توزیع شده می باشد، افزود: در راستای تغذیه بهینه مزارع شتوی تا کنون بیش از 2850 تن کود اوره، 345 تن کود فسفاته، 102 تن کود پتاسه و 25 تن کود دی آمونیوم فسفات در بین کشاورزان توزیع شده است و این روند همچنان ادامه دارد.
میرزایی با تاکید بر اهمیت کشت به شکل نوین و مکانیزه محصولات زراعی اظهار کرد: در سال زراعی جاری بیش از 3900 هکتار از مزارع گندم به صورت خاکورزی حفاظتی، 4250 هکتار به صورت خطی کار، 250 هکتار کشت کمبینات، 270 هکتار کشت بر روی پشته های بلند و 80 هکتار به صورت کشت کف کار انجام شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از برنامه ریزی برای اجرای عملیات احداث یک واحد مگا پروژه مرغداری گوشتی در بخش ارژن شهرستان شیراز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، عبدالمجید رنجبر در حاشیه بازید از محل اجرای طرح مذکور گفت: این مگا پروژه در زمینی به مساحت ۱۴ و نیم هکتار و با ۲۴ سالن پرورش احداث خواهد شد.
این مقام مسئول با اذعان به اینکه ظرفیت پیش بینی شده برای این واحد تولیدی ۶۳۰ هزار قطعه در هر دوره پرورش خواهد بود، تصریح کرد: این طرح با جدید ترین تکنولوژی های روز دنیا و برای اولین بار در کشور اجرا خواهد شد.
به گفته وی؛ استفاده از انرژی پاک و سازگار با محیط زیست از طریق پنل های خورشیدی، بکار گیری سیستم های گرمایشی نوین و سالن های هوشمند و مکانیزه از جمله تکنولوژی های مد نظر برای اجرای این طرح بزرگ است.
رنجبر با بیان اینکه در مسیر عملیاتی شدن مگا پروژه واحد مرغداری گوشتی برخی مسائل و چالش ها پیش روی سرمایه گذار است، افزود: مدیریت ارشد استان به منظور به بهره برداری رسیدن این طرح از همه ظرفیت های قانونی استفاده خواهد کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه راه اندازی پروژه های بزرگ تولیدی نقش بسزایی در افزایش ظرفیت و توان تولیدی محصولات دامی راهبردی دارد، اظهار کرد: در صورت به بهره برداری رسیدن این مگا پروژه ظرفیت جوجه ریزی استان فارس سالانه بیش از ۲ و نیم میلیون قطعه افزایش خواهد یافت.
رنجبر با تاکید بر اینکه استان فارس نقش مهمی در تامین نیاز استان های جنوبی کشور به گوشت سفید و محصولات پروتئینی دارد، ابراز کرد: ما می بایست تلاش کنیم تا علاوه بر تامین کافی نیاز استان به هاب منطقه ای هم نیز تبدیل شویم.
در بازدید معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از محل اجرای طرح مگا پروژه مرغداری گوشتی مدیر کل امور اقتصادی استانداری، مدیر کل دامپزشکی استان و تعدادی از مسئولین محلی نیز حضور داشتند.
سرپرست اداره امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز گفت: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی بخش هایی از اراضی مستثنیات در منطقه منصور آباد (چمران) این شهرستان آزاد و رفع تصرف شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، هادی کوهستانیان با اذعان به اینکه عملیات مذکور در باغات گروه یک محدوده ی شهرداری منطقه 6 کلان شهر شیراز انجام شده است، تصریح کرد: در این اقدام دیوار کشی در یک قطعه باغ 40 هزار مترمربعی تخریب و از دیگر اقدامات مجرمانه جلوگیری شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه تخریب یک باب ساختمان دو طبقه نیز از جمله اقدامات دیگر روز گذشته ی گشت هم پوشان بوده است، اظهار کرد: در این اقدام نیز 300 متر مربع ابنیه شامل شامل ضلع جلویی ساختمان، محوطه سازی، تراس، انبار، اتاقک ، راه پله و دیوار غیر مجاز تخریب شد.
کوهستانیان افزود: تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز موجب آزاد سازی اراضی بکر و باعث پیشگیری از تغییر کاربری در باغات قصردشت در منطقه منصور آباد شد.
به گفته وی؛ آزاد سازی اراضی کشاورزی با حضور نماینده دادستان، مراجع قضایی و انتظامی دادسرای ناحیه یک، پلیس مبارزه با مفاسد اقتصادی، شهرداری و با همکاری 60 نفر از پرسنل نیروی انتظامی استان فارس و یگان حفاظت امور اراضی به صورت همپوشان با محوریت جهاد کشاورزی انجام شد
وی با تاکید بر عزم دستگاه های متولی برای مقابله با هرگونه تخلف در حوزه زمین و اراضی کشاورزی ابراز کرد: این مدیریت آماده دریافت گزارشات مردمی در خصوص هر گونه تخلف و ساخت و ساز غیر مجاز از شهروندان محترم می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از تخریب ۲۵ هکتار ساخت و ساز غیر مجاز در این شهرستان خبر داد و گفت: این عملیات در مناطق داریون، علی آباد سه تلان و تربر جعفری این شهرستان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی اداره امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی بیان کرد: عملیات تخریب به دستور مقام قضایی و در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی در بامداد ۱۵ ابان ماه ۱۴۰۳ انجام شد.
به گفته وی؛ در این عملیات ۱۲ مورد اسکلت ساختمان، ۸۰ مورد دیوارکشی، ۳۳ عدد پی کنی، ۲۰ مورد دپو مصالح تخریب و جمع آوری شد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز موجب آزادسازی اراضی بکر و درجه یک کشاورزی در این مناطق شد، خاطرنشان کرد: این عملیات با همکاری ۲۰۰ نفر پرسنل نیروی انتظامی استان فارس و یگان حفاظت امور اراضی و دیگر عوامل از ساعت یک بامداد آغاز شد و تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
میرزایی توضیح داد: اجرای حکم تخریب با حضور نماینده دادستان و مراجع قضایی و انتظامی دادسرای ناحیه یک، پلیس مبارزه با مفاسد اقتصادی و عوامل و ادوات اداره راهداری شیراز به صورت همپوشان با محوریت جهاد کشاورزی انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز گفت: یادواره ۲۳ شهید منطقه ۲ جهاد کشاورزی فارس امروز در سالن آمفی تئاتر آموزش و پرورش عشایری شیراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در این یادواره تصریح کرد: شهرستانهای منطقه ۲ جهاد کشاورزی استان فارس شامل شهرستانهای شیراز، مرودشت، سپیدان، بیضاء، خرامه، سروستان، کوار و زرقان است.
وی افزود:در ۸ سال دوران دفاع مقدس ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر از نیروهای جهاد سازندگی و کشاورزی به جبهههای حق علیه باطل اعزام شدند که از این تعداد ۱۳۹ نفر به شهادت رسیدند،۲ هزار و ۱۰۰ نفر جانباز و ۵۲ نفر هم آزاده بودند.
این مقام مسئول با بیان اینکه پشتیبانی از رزمندگان در زمان جنگ تحمیلی از خدمات جهادگران جهاد سازندگی بوده است که در آن دوران رقم خورد، افزود: یکی از اهداف برگزاری یادواره شهدای جهاد گر، تبیین و تزریق روحیه جهادی در بین کارکنان و خانواده بزرگ جهاد کشاورزی است.
میرزایی با اشاره به نقش مهم شهدای جهادگر در پیروزیهای دوران جنگ تحمیلی تصریح کرد: قشر زیادی از کارکنان جهاد کشاورزی متولدین دهه ۶۰ و ۷۰ هستتد از این رو شهدای سنگر ساز بی سنگر باید بیشتر به این نسل جوان کارکنان جهاد کشاورزی معرفی شوند
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با اذعان به اینکه تقویت روحیه جهادی کارکنان در راستای انجام وظیفه ذاتی این دستگاه اجرایی که تامین امنیت غذایی کشور است امری بدیهی و لازم است، افزود: به همه عزیزان و خودم توصیه می کنم خواندن وصیت نامه شهدا یکی از برنامه های های معمول ما باید باشد تا به عنوان چراغ راهمان عمل کند.
با حکمی از سوی "مجتبی دهقان پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، "محمد میرزایی به عنوان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز منصوب و معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، میرزایی از اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به عنوان سرپرست این مدیریت مشغول به ارایه خدمت بوده است.
در بخشی از این حکم آمده است: نظر به تعهد، توانمندی و تجارب ارزنده ی جنابعالی به عنوان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز منصوب می شوید.
همچنین بخش دیگری از حکم مذکور به این شرح است: امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از نیروهای توانمند، ضمن در نظر گرفتن قوانین و سیاست های ابلاغی سازمان و وزارت متبوع و همکاری با دستگاه های مرجع و ناظر شهرستان تمام توان و همت خویش را به منظور دستیابی به اهداف عالی سازمان به کار بندید.
روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن تبریک این انتصاب برای مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان آرزوی توفیق و موفقیت دارد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از برنامه ریزی برگزاری یادواره شهدای جهادگر منطقه 2 جهاد کشاورزی استان فارس در این شهرستان خبر داد و گفت: در این یادواره یاد و خاطره ی 22 شهید جهادگر هشت شهرستان استان فارس گرامی داشته خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی با اذعان به اینکه یادواره مذکور با حضور جمعی از مسئولان ارشد استانی و شهرستان های منطقه 2 و خانواده های شهدا و ایثارگران برگزار می شود، تصریح کرد: این یادواره یکشنبه 22 مهر ماه در سالن آمفی تئاتر آموزش و پرورش عشایری شیراز در کوچه 16 بلوار ارم از ساعت 9 صبح آغاز و برگزار می شود .
به گفته وی؛ شهرستان های منطقه 2 جهاد کشاورزی استان فارس شامل شهرستان های شیراز، مرودشت، سپیدان، بیضاء، خرامه، سروستان، کوار و زرقان است.
این مقام مسئول با بیان اینکه پشتیبانی از رزمندگان در زمان جنگ تحمیلی از خدمات جهادگران جهاد سازندگی بوده است که در آن دوران رقم خورد، اظهار کرد: یکی از اهداف برگزاری یادواره شهدای جهاد گر، تبیین و تزریق روحیه جهادی در بین کارکنان و خانواده بزرگ جهاد کشاورزی است.
میرزایی با اشاره به نقش مهم شهدای جهادگر در پیروزی های دوران جنگ تحمیلی تصریح کرد: شهدای سنگر ساز بی سنگر باید بیشتر به نسل جوان معرفی شوند از این رو روایتگری دوران دفاع مقدس و سخنرانی از جمله برنامه های یادواره شهدای جهادگر منطقه 2 جهاد کشاورزی استان فارس خواهد بود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از برنامه ریزی برای کشت 41 هزار و 880 هکتار انواع محصولات شتوی در سال زراعی 1404-1403 در این شهرستان خبر داد و گفت: امیدواریم با تامین به موقع بذور و نهاده های مورد نیاز کشاورزان، بهترین زمان کشت به عنوان یک موئلفه مهم در افزایش تولید را رعایت کنیم.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه بازدید از کشت مزارع شتوی این شهرستان تصریح کرد: در سال زراعی جاری کشت 25 هزار و 560 هکتار گندم، 15 هزار هکتار جو، 520 هکتار گلرنگ، 500 هکتار کاملینا و 300 هکتار کلزا را متعهد شده ایم که برای تحقق این سطوح زیر کشت در تلاش هستیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه در سال زراعی جاری بذور گواهی شده گندم آبی به قیمت 255 هزار ریال و بذور گواهی شده ی گندم دیم با نرخ 245 هزار ریال به کشاورزان عرضه می شود، اظهار کرد: بوجاری و ضد عفونی بذور خود مصرفی گندم و جو توسط کشاورزان از اهمیت ویژه ای برخوردار است به همین جهت برای برگزاری آموزش های لازم در این خصوص برنامه ریزی شده است.
وی نرخ بذور گواهی شده جو آبی را 140 هزار ریال و جو دیم را 135 هزار ریال اعلام کرد و افزود: با توجه به اهداف و مزایای رعایت طرح الگوی کشت، این موضوع را در دستور کار کارشناسان قرار داده ایم تا اطلاع رسانی لازم به بهره برداران صورت بگیرد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با اشاره به اینکه تامین بذور مناسب در کشت دانه روغنی کلزا نقش بسزایی دارد، ابراز کرد: با توجه به این ضرورت و متناسب با اقلیم شهرستان بذور داخلی نپتون و ناتالی و بذور آلمانی ماراتن و دیفیوژن هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تامین شده است.
میرزایی به تشریح اهمیت تامین و توزیع بهینه ی سوخت مورد نیاز کشاورزان در کشت شتوی نیز پرداخت و گفت: با توجه به سهمیه تخصیصی سوخت به بخش کشاورزی شهرستان شیراز، سهمیه سوخت هر مرکز مشخص شده تا مصرف سوخت تا پایان سال زراعی توسط روئسای مراکز جهاد کشاورزی مدیریت شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از اجرای هفتمین کاروان ترویج الگوی کشت ملی در این شهرستان همزمان با سراسر کشور خبر داد و گفت: در طول برگزاری این کاروان یک روزه بیش از 330 ساعت آموزش های تخصصی برای بهره برداران به اجرا گذاشته شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در خصوص برگزاری کاروان ترویج الگوی کشت ملی در این شهرستان تصریح کرد: این کاروان ترویجی 9 مهر ماه در پهنههای تولیدی چهار مرکز جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار و 110 نفر از بهره برداران از یافته های علمی و تحقیقاتی نوین بهرهمند شدند.
این مقام مسئول اظهار کرد: به منظور برگزاری هفتمین کاروان ترویج الگوی کشت ملی، شرکت تعاونی روستایی سعدی، اتحادیه تعاونی زنبورداران و صندوق خرد زنان روستایی تربر جعفری داریون با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز همکاری داشته اند.
وی با اذعان به اینکه افزایش بهره وری و میزان تولید محصولات شتوی از مهم ترین اهداف برگزاری کاروان ترویجی بوده است، ابراز کرد: ضد عفونی بذور خود مصرفی، آماده سازی زمین و تهیه بستر، تبیین الگوی کشت و تشریح زنجیره های ارزش تولید زنبور عسل از محورهای اصلی این کاروان ترویجی بوده است.
میرزایی با بیان اینکه برنامه های هفتمین کاروان ترویجی در قالب کارگاه های آموزشی بوده است، افزود: امیدواریم با این اقدامات ترویجی موضوع الگوی کشت محصولات کشاورزی ترویج یافته و در بین جامعه تولید کنندگان بخش کشاورزی نهادینه شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با اشاره به اینکه ترویج و آموزش در بخش کشاورزی نوعی آموزش غیر رسمی به روستائیان و علاقهمندان به کشاورزی برای آشنائی و استفاده از فناوریهای نو است، بیان کرد: این نوع از آموش ها با هدف افزایش تولید، بهرهوری، درآمد و ارتقای سطح زندگی تولیدکنندگان است.
به گفته وی؛ ترویج کشاورزی یاری هدفدار در تصمیمگیری و شکلگیری نظرات است و به متولیان بخش کشاورزی در رسیدن به اهداف توسعه روستائی و کشاورزی کمک می کند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از تولید 59 هزار و 200 تن گندم در سال زراعی گذشته در این شهرستان خبر داد و گفت: این میزان نسبت به سال زراعی 1402-1401 افزایش 16 درصدی یافته است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی تصریح کرد: این میزان از تولید گندم در سطح 8 هزار هکتار کشت آبی و 27 هزار هکتار کشت دیم برداشت شده است که میانگین عملکرد مزارع کشت آبی در هر هکتار 4700 کیلوگرم و در مزارع کشت دیم 800 کیلوگرم در هر هکتار بوده است.
این مقام مسئول با اشاره به خرید تضمینی محصول گندم اظهار کرد: در سال زراعی 1403-1402 از میزان کل گندم تولیدی این شهرستان مقدار 37 هزار و 500 تن گندم مازاد بر مصرف از کشاورزان این شهرستان به صورت تضمینی خریداری شده است.
او می افزاید: بارش های مناسب بهاری، اجرای طرح های مختلف از جمله ترویج و توسعه استفاده متناسب از کود های شیمیایی با به کار گیری سیاست های کلان وزارت جهاد کشاورزی، اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها، طرح گندم بنیان، طرح پتانسیل عملکرد و اجرای طرح کم نهاده از جمله دلایل بهبود عملکرد و افزایش تولید گندم در سال زراعی گذشته است.
میرزایی یادآور شد: در زمان برداشت مزارع غلات یک شبکه مراقبت برداشت متشکل از پنج اکیپ و شامل کارشناسان خبره تشکیل و کار نظارت را در مناطق تحت پوشش بر عهده داشته اند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز در خصوص میزان تولید دیگر محصولات شتوی ابراز کرد: در سال زراعی گذشته حدود 20 هزار تن جو از سطح مزارع این شهرستان برداشت و به بازار مصرف خوراک دام و طیور عرضه شده است.
او افزود: میزان تولید دانه روغنی کلزا نیز حدود 233 تن از سطح زیر کشت نزدیک به 125 هکتار بوده است که عمدتاً به صورت تضمینی توسط شرکت دانه های روغنی خریداری شده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز در پی شهادت سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان پیامی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، متن این پیام به شرح ذیل است.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاءُ عند ربهم یرزقون(169 آ ل عمران)
و گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شده اند، مردگانی هستند، بلکه آنان زنده و در بارگاه پروردگارشان بهره مندند.
با قلبی پر از درد و اندوه شهادت عالم ربانی سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان از علمای اسلام و مجاهدین مخلص و از قهرمانان میادین جهاد و اعتلای کلام حق را؛ به محضر حضرت ولی عصر ارواحنا له الفداء، نائب بر حقش، رهبر انقلاب، حضرت امام خامنه ای حفظ الله، مراجع معزز تقلید، علمای اسلام و تمامی مجاهدین و منتظرین ظهور به ویژه ملت لبنان و حامیان مقاومت در سرتاسر جهان اسلام تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.
هر چند شهادت این عالم جلیل و مجاهد بزرگ، خسارتی جبران نشدنی است اما بی شک راه مقاومت تا تحقق پیروزی با استمرار شهادت ها ادامه خواهد داشت؛ زیرا که با این دژخیمی ها رویکرد مقاومانی که جان خود را نذر راه پیروزی کرده اند، قویتر و مستحکم تر از هر زمان دیگری خواهد شد.
بی تردید بر اساس وعده قطعی و صادق الهی، آینده جهان از آن حزبالله است و نجات و فلاح ملل اسلامی، در مقاومت و ادامه راه شهیدانی است که دفع فتنه و رفع خطر غده سرطانی منطقه را با نثار خون مطهر خویش دنبال کردند.
محمد میرزایی
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از تحقق 106 درصدی جوجه ریزی در واحد های پرورش مرغ گوشتی این شهرستان در 6 ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در طول فصول بهار و تابستان مجوز جوجه ریزی برای بیش از 8 میلیون و 197 هزار قطعه صادر شده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی با اذعان به اینکه تعهد جوجه ریزی ماهانه ی این شهرستان بیش از یک میلیون و 278 هزار قطعه است، تصریح کرد: این شهرستان با 90 واحد مرغداری گوشتی، ظرفیت جوجه ریزی بیش از سه میلیون و 399 هزار قطعه را در هر دوره دارا می باشد.
به گفته وی؛ در بازه زمانی مذکور 329 مجوز جوجه ریزی برای واحد های پرورش مرغ گوشتی صادر شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه جوجه های یک روزه ی مورد استفاده در واحد های پرورش از نژاد های آرین، راس، کاپ و آربراکرز بوده اند، افزود: برآورد می شود بیش از 18 هزار و 745 تن مرغ در این شهرستان تولید و روانه کشتارگاه های مختلف شده است.
میرزایی با تاکید بر نقش خطیر جهاد کشاورزی در تأمین امنیت غذایی جامعه و اجرای سیاست های سازمانی اظهار کرد: به جهت افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی و تولید حداکثری گوشت مرغ، همکاری با شرکت های تعاونی و زنجیره های تولید گوشت مرغ فعال شهرستان شیراز مد نظر بوده است.
او می افزاید: شرایط بازار مصرف، روند نسبتا مناسب دریافت نهاده ها، بارگیری و تخلیه به موقع واحدهای مرغداری، همکاری و همدلی زنجیره تولید مرغ در شهرستان، همچنین همکاری اتحادیه و تشکلهای مربوطه و مرغداران شهرستان از جمله عوامل تحقق بالاتر از تعهد جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ به شمار می آید.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز نیاز روزانه مرغ گرم این شهرستان را حدود 120 تن اعلام و ابراز کرد: بهبود زیرساخت های لازم در واحد های تولید گوشت مرغ و تخم مرغ، به جهت افزایش بهره وری و تولید و تامین نیاز جامعه، موضوعی است که آن را از طریق طرح هایی همچون نفوذ دانش در واحد ها دنبال می کنیم.