بازدید کارگروه اقتصاد مقاومتی معاونت مدیریت و برنامه‌ریزی کشور از واحد تولیدی گل پونه شهرستان شیراز 

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز،  اعضای کارگروه اقتصاد مقاومتی معاونت مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در معیت طاهری معاون فنی جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از واحد تولیدی گل پونه واقع در شهرک بزرگ صنعتی شهرستان شیراز دیدن کردند. 

 

طی این بازدید، سیاه پوش مدیر مالی و اداری شرکت گل پونه در ابتدا از برنامه‌های شرکت برای ایجاد اعتبار مالی لازم جهت انجام برنامه‌های کوتاه مدت در ابتدای شروع به کار صحبت کرد. 

وی از اقدامات بعدی مانند :جذب منابع مالی لازم از طریق جذب سرمایه گذار، تقویت سرمایه های انسانی  و جذب نیروهای متخصص، افزایش سطح زیر کشت و قرارداد مستقیم با کشاورزان و نظارت بر کشت در زمین های کشاورزی که با کاهش آلودگی سم و کود های باقیمانده، زمینه کاهش ۲ برابری آلودگی محصولات کشت شده نسبت به سایر محصولات مشابه را در پی داشت یاد کرد. مدیر مالی شرکت گل پونه با اشاره به برنامه‌های آتی آن شرکت گفت : از مهمترین برنامه ها می‌توان به راه‌اندازی شیفت سوم و ایجاد ۵۰ فرصت شغلی، افزایش سطح زیرکشت تا سقف ۳۰۰ هکتار، تمرکز بر تولید محصولات سالم و جایگزینی روش های مبارزه بیولوژیک با آفات در زمین‌های کشاورزی را نام برد. 

 

در ادامه، پریزاد عضو کارگروه اقتصاد مقاومتی معاونت مدیریت و برنامه‌ریزی کشور ضمن تشکر از پرسنل شرکت گل پونه گفت : دغدغه کمیته اقتصاد مقاومتی عمدتاً در بخش اقتصاد مردمی می باشد، که در ابتدا اساس کار بر آن

شد که از محل تشکیل پروژه ها شروع کنیم. 

وی با عنوان اینکه مدیریت برنامه ریزی استان فارس سردمدار این کار در منطقه 5 است افزود: تا کنون دو جلسه برگزار شده که محوریت جلسه ها صنایع تبدیلی و کشاورزی است، پس در تعریف، اجرا و سیاستگذاری پروژه ها دست یاری به سمت شما دراز می کنیم.

پریزاد همچنین گفت : در جلسات منطقه ای با هدف تعریف پروژه‌های اقتصاد مقاومتی مردم‌نهاد بهینه ترین حالت همین پروژه های کشاورزی است  با تمام زنجیره ارزشی آن، که خوشبختانه شما در قسمت خوبی ورود کرده اید و این مورد با کمکی که شما در بخش پسماند می کنیدنمود بیشتری پیدا کرده است، که الان این مجموعه ضایعاتش به ۷ درصد رسیده است. 

وی اظهار کرد :این پروژه، پروژه مبارکی است، مشروط بر اینکه دانش فنی آن به استان‌های دیگر نیز صادر شود و ساماندهی شود و بشود یک پروژه اقتصاد مقاومتی. 

پریزاد خاطر نشان کرد : به گفته یونسکو، در۱۰ سال آینده توسعه ملل متحد را بر اساس کشاورزی کوچک مقیاس بنا گذاشته اند و این بدان معناست که بنگاه های بزرگ دیگر جوابگو نیستند. 

در ادامه طاهری عنوان کرد: با ورود به این شرکت تداعی این نکته قطعی است که این شرکت با عشق بنا شده است و می‌بینیم که پرسنل تمام تلاش خود را برای موفقیت آن می کنند. وی سپس با بیان آمار تعداد پروانه های بهره برداری صادره گفت :۱۳۹

پروانه بهره برداری صادر گردیده که از این میان 

۸۳ شرکت فعال 22 شرکت نیمه فعال و ۳۴ شرکت غیر فعال  داریم. 

طاهری با  تقاضای برنامه‌ریزی برای کارخانه‌های فعال  درخواست کرد، به وضعیت کارخانه های نیمه فعال و غیرفعال رسیدگی شود. 

وی گفت ضمن تایید صحبت های سیاه پوش در خصوص آلودگی محصولات کشاورزی گامی که این شرکت برای تولید محصول سالم برداشته است، با ارزش می باشد. 

وی خاطر نشان کرد که : شاید قیمت تمام شده یک محصول سالم، بالا باشد اما باید توجه داشت که زیانی که مصرف محصول ناسالم به کشور و جامعه وارد می کند بسیار بیشتر است.

طاهری با پیشنهاد به سازمان برنامه و بودجه تقاضا کرد

برنامه های خود را در جهت

ارزش دادن به چنین شرکت‌هایی با پایش آنها از ابتدای تأسیس هدفمند کنند. 

✒️روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز