ذبیح اله سیروسی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز: 

تلاش برای به حداقل رساندن آلودگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی در محصول به منظور تأمین امنیت و ایمنی مواد غذایی مهمترین وظیفه هر کارشناس جهاد کشاورزی است. 

 

وی همچنین عنوان کرد: برای ایجاد جامعه سالم  ناگزیر به تولید محصولات سالم هستیم محصول سالم در آیین‌نامه اجرایی بند “ب” ماده (۶۱) قانون برنامه چهارم توسعه، به محصولی  گفته می‌شود که عاری از عناصر و ترکیبات سمی و آلاینده بوده و یا با رعایت حداکثر باقی‌مانده مجاز (MRLs) تولید شده باشد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز :

سیروسی از نشستی مشترک بین کادر فنی شرکت گل پونه و کارشناسان واحد صنایع مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز خبر داد و افزود :شرکت مذکور به عنوان پایلوت برای اجرای طرح مشترک بخش دولتی و خصوصی در نظر گرفته شده است، که طی این طرح کارشناسان فنی با نظارت کامل از ابتدای تولید طبق دستورالعمل به امور مربوطه رسیدگی می کنند. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز همچنین اظهار داشت با کشت قراردادی تولید محصول سالم با گواهی ICM گام بزرگی برای ورود به بازار جهانی برداشته خواهد شد.