مدیر جهادکشاورزی شهرستان شیراز گفت: برداشت محصول زعفران از سطح ۲۲ هکتار از مزارع شهرستان انجام شد. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ذبیح‌الله سیروسی با بیان اینکه کشت محصول زعفران اگر مبتنی بر اصول فنی و زیر نظر کارشناسان صورت گیرد می تواند رونق اقتصادی را برای کشاورزان به دنبال داشته باشد. افزود: پیش بینی می شود محصول خشک تولیدی زعفران شهرستان ، امسال حدود ۷۰ کیلوگرم باشد. او همچنین بیان کرد: به طور متوسط هر هکتار زمین‌ کشاورزی اختصاص یافته به کشت زعفران نیازمند چهار تا پنج تن پیاز زعفران است که بعد از گذشت ۲ سال از کشت به مدت هفت سال محصول تولید خواهد کرد که بهره وری اقتصادی عملکرد گل دهی زعفران از سال دوم کشت پیاز آغاز و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد . سیروسی اظهار کرد: از آنجا که عمده نیاز آبی گیاه زعفران توسط باران و برف تامین می‌شود و همچنین در تابستان برخلاف بسیاری از محصولات کشاورزی نیازی به آبیاری زیادی ندارد، کشت محصول زعفران ‌یکی از گزینه های پیشنهادی کارشناسان این مدیریت برای رهایی از کم‌آبی و سودآور برای کشاورزان منطقه ‌است.